31003 Гривни 12 бр

31003 Гривни 12 бр

Код на продукта:31003
Наличност:В наличност
Минимално кол-во за поръчка: 12

Гривни

Материал: силикон, седеф, метал

Брой в пакет: 12 бр

Минимално количество при покупка: 12 бр