09258 Рапан Ламбис 20 бр/ пакет 11 см

09258 Рапан Ламбис 20 бр/ пакет 11 см

Код на продукта:09258
Наличност:В наличност
Минимално кол-во за поръчка: 20

Рапан Ламбис 20 бр/пакет

Материал: рапани

Размери: 11 см