05033.1 Кръгла бижутерка декорирана с коприна 6/8 см

05033.1 Кръгла бижутерка декорирана с коприна 6/8 см

Код на продукта:05033.1
Наличност:В наличност

Кръгла бижутерка декорирана с коприна.

Материал: керамика, метал, плат

Размери: 6/8 см