31073 Плетена гривна 12 бр.

31073 Плетена гривна 12 бр.

Код на продукта:31073
Наличност:В наличност
Минимално кол-во за поръчка: 12

Плетена гривна. 6 модела

Материал: плат, пластмаса

Бройки в пакет: 12 бр.

Минимално количество при покупка: 12 бр.