31047 Гривна 12 бр.

31047 Гривна 12 бр.

Код на продукта:31047
Наличност:В наличност
Минимално кол-во за поръчка: 12

Гривна 12 бр. в пакет. 1 модел

Материал: седеф

Бройки в пакет: 12 бр.

Минимално количество при покупка: 12 бр.