31040 Гривна 12 бр.

31040 Гривна 12 бр.

Код на продукта:31040
Наличност:В наличност
Минимално кол-во за поръчка: 12

Гривна 12 бр. в пакет. 6 модела

Материал: седеф

Бройки в пакет: 12 бр.

Минимално количество при покупка: 12 бр.