КАК ДА ПОРЪЧАМ

Уважаеми клиенти, за да поръчате стока от нас е необходимо да сте регистриран потребител.

Можете да направите вашата заявка на изброените телефони по-долу, да ни пратите на имейл кодовете и бройките на продуктите, които желаете да поръчате, или директно от сайта да направите това.

  1. Телефони за поръчки:

Магазин Традиция гр. Силистра: 0894346768

  1. Имейл за поръчки:

Магазин Традиция гр. Силистра: podaracitoni@abv.bg

  1. Поръчки онлайн направени директно от сайта.

3.1. Избор на продукти.

Под всяка снимка има код, описание, размер, цена и бутон за поръчване на продукта. За да поръчате продукт е необходимо да маркирате бутона (кошница) за поръчване докато си разглеждате каталога или да маркирате продукта и да влезете на страницата с описанието му, да въведете желаното от вас количество (по подразбиране сме написали 1 брой) и да маркирате бутон „Купи”. За да се върнете обратно в каталога е необходимо да маркирате стрелката за връщане назад или да изберете разглежданата от вас категория отново. Ако добавяте продукти в кошницата си директно от категориите, а не влизате във страницата на всеки продукт добавяте по една бройка от продукт. Това може да се промени като влезете в кошницата си и разгледате продуктите които сте избрали. Там можете да изтривате продукти, да променяте количества или да продължите с покупките.

3.2. Завършване на поръчката.

За да завършите и пуснете поръчката си е необходимо да следвате стъпките указани в „Кошница”. Такива са бутоните: опции за плащане, данни на профила и плащането, данни за доставка, метод на доставка, начин на плащане и потвърждаване на поръчката.

 Транспорта е за ваша сметка.

Приятно пазаруване!

Няма добавени продукти в тази категория.