КАК ДА ПОРЪЧАМ

Уважаеми клиенти, за да поръчате стока от нас не е необходимо да сте регистриран потребител.

Можете да направите вашата заявка на изброените телефони по-долу, да ни пратите на имейл кодовете и бройките на продуктите, които желаете да поръчате, или директно от сайта да направите това.

  1. Телефони за поръчки:

Склад ДАР в град Варна: 052 / 609 - 750; 0897 / 048 – 432

Склад ДАР в град Бургас:056 / 817 – 411; 0898 / 303 – 348

  1. Имейл за поръчки:

Склад ДАР в град Варна: info@suveniri-dar.com

Склад ДАР в град Бургас: suveniri_dar@abv.bg

  1. Поръчки онлайн направени директно от сайта.

3.1. Избор на продукти.

Под всяка снимка има код, описание, размер, цена и бутон за поръчване на продукта. За да поръчате продукт е необходимо да маркирате бутона (кошница) за поръчване докато си разглеждате каталога или да маркирате продукта и да влезете на страницата с описанието му, да въведете желаното от вас количество (по подразбиране сме написали 1 брой) и да маркирате бутон „Купи”. За да се върнете обратно в каталога е необходимо да маркирате стрелката за връщане назад или да изберете разглежданата от вас категория отново. Ако добавяте продукти в кошницата си директно от категориите, а не влизате във страницата на всеки продукт добавяте по една бройка от продукт. Това може да се промени като влезете в кошницата си и разгледате продуктите които сте избрали. Там можете да изтривате продукти, да променяте количества или да продължите с покупките.

3.2. Завършване на поръчката.

За да завършите и пуснете поръчката си е необходимо да следвате стъпките указани в „Кошница”. Такива са бутоните: опции за плащане, данни на профила и плащането, данни за доставка, метод на доставка, начин на плащане и потвърждаване на поръчката.

► Внимание! Автоматично сме задали фиксирана цена на доставка 0.01 лв. тъй като сумата автоматично се добавя към вашата поръчка, а цена за доставка можем да дадем след опаковане и претегляне на поръчката ви. Ако поръчката ви е на стойност над 250.00 лв. транспорта е за наша сметка. Ако поръчката ви е на стойност от 100,01 до 250.00 лв. получавате 5 % отстъпка от цените на продуктите, а транспорта е за ваша сметка! Ако поръчката ви е на стойност до 100,00 лева не получавате отстъпка, трънспортните разходи са за ваша сметка.

Приятно пазаруване!

Няма добавени продукти в тази категория.